Огнени надписи и горящо сърце

Уникални огнени надписи допълнени с горящи сърца – страхотен начин да изненадате свой близък или да отпразнувате даден повод. Екип ‘Палячи’ знае как да превърне обикновеното празненство в невероятен огнен спектакъл с надписи по Ваш избор. 

Разгледайте
Снимки на услугата

Огнени надписи и горящо сърце

За шоуто подготвяме надписи по Ваша поръчка, които след това палим и представяме в хореография. Можете сами да изберете какво да е посланието на това чудно представление. Извършвали сме тази услуга за множество годишнини, сватби, празници като Св. Валентин, рождени дни и други празненства.  

Още за услугата 'Огнени надписи и горящо сърце' :

Красиво е да наблюдаваш огненото изкуство в действие, но е още по-специално, когато има послание пряко към теб. Впечатлете своите близки с един нестандартен подарък, който да запомнят с години напред. 

Подарете преживяване не само за човека за когото се отнася, а за всички на празненството. Нашият екип се занимава с професионална израбока на огнен текст и хореография към него + горящо сърце за завършек. 

‘Палячи’ Ви дават възможността да изписвате цели огнени изречения. Тази услуга е изключително нестандартна и предпочитана от много хора, тъй като може да бъде моделирана за всеки повод. 

При поръчка на услугата в закрито пространство използваме специално гориво без дим и аромат. Няма опасност от опушване и замърсяване на залата. Работим по предварително репетирана хореография и спазваме всички мерки по безопасност при работа с огнена техника. 

Цени

Подаваме индивидуална оферта за всяко запитване. Ценообразуваме услугата ‘Огнени надписи и горящо сърце’ в зависимост от крайния брой символи, сложност на хореография и времетраене на шоуто.

Цената се изготвя по договаряне съобразно горепосочените условия.

Запознахте се с услугата
'Огнени надписи и горящо сърце'
.
Насреща сме за Вашите въпроси: