Огнено и светлинно шоу за фестивали

‘Огнено и светлинно шоу за фестивали’ е услуга предлагана за цяла България. Екип ‘Палячи’ ще направи събитието Ви неповторимо и вълшебно, а присъстващите няма да го забравят. Множество светлинни ефекти, огнено шоу и модерен LED спектакъл.

Разгледайте
Снимки от фестивали

Спомени от фестивали

Искате страхотни снимки от предстоящия фестивал? С ‘Палячи’ ще повдигнете настроението в духа на събитието. Взимали сме участие в множество фестивали – кулинарни, спортни, модни, арт и др.  Ако и Вие искате да впечатлите тълпата на фестивала – свържете се с нас и нека обсъдим подробностите! Междувременно Ви предлагаме да разгледате някои от нашите кадри където контраста между тъмнината на нощта и светлината на огъня смайват зрителите.

Огнено и светлинно шоу за фестивали
Още за услугата:

Повечето ни клиенти ползващи тази услуга са организатори на фестивали и градски събития. Имаме дългогодишен опит и знаем как да спечелим публиката (от малки до големи). Екипът ни е участвал в 50+ фестивала и благотворителни събития. Красотата на този вид танц произлиза от Хавай още преди векове. Състава ни е усвоил много от автентичните техники и съчетания, както и голяма част от тънкостите и детайлите.

Важно е да утончним, че безопасността е на първо място. Хореографията е репетирана до съвършенство, а изпълнителите са компетентни професионалисти с години практика. Изпълнението се състои от светлинно шоу, огнена хореография, пиротехническо шоу и LED спектакъл по избор. Ние препоръчваме комбинацията между трите. Публиката се впечатлява именно от ефектността и разнообразието което придаваме към традиционното огнено шоу. 

Искате да разберете още за нас?

Разгледайте социалните ни профили

Социалните мрежи са най-добрият начин да следите работата ни в реално време. Препоръчваме да следите работата ни чрез клиповече на живо и снимковия материал който публикуваме от участия. Разгледайте още за нас в платформите: Instagram, Facebook и Youtube или се свържете с мениджър и направете своето запитване:

Ангажиманти и запитвания.

Чудите се какви са Цените?

Ценообразуването на услугата се извършва спрямо сложността на огнения спектакъл, разнообразието на специалните светлинни ефекти, броят на изпълнителите и времетраене на шоуто. Клиента има право да избира какво да бъде включено в представлението, съобразявайки се с тези променливи. 

Цената се изготвя по договаряне.

Запознахте се с услугата
'Огнено и светлинно шоу за фестивали'
.
Направете запитване!