Огнено и светлинно шоу за фирмено събитие

Изберете “Огнено и светлинно шоу за фирмено събитие” изпълнявано от професионалисти с над 15 години опит. Услугата е подходяща за фирмени тържества в зали и на открито. Новата шоу програма на “Палячи” въздейства силно на публиката като я кара да почувства автентичността на огнения танц чрез нови техники и благодарение на специализирано безвредно гориво без дим и аромат.

Разгледайте
Снимки от фирмени събития

Още за услугата

Ако търсите начин да впечатлите екипа си – ние сме насреща. Услугата включва множество спектри от огненото, светлинното и пиротехническото
изкуство. Разработили сме разнообразни програми с комбинации от всички техники. Снимките Ви ще останат като спомен от невероятното и ефектно шоу където хармонията произлиза от съчетанието между техника и професионална хореография. Горивото което използваме не произвежда дим, нито има аромат. Тази особеност ни позволява да изпълняваме представленията си на закрито. Организирайте едно паметно фирмено тържество с нас!

Какво да очаквате?

Услугата включва множество спектри от огненото и светлинно изкуство, но също и зависи от предпочитанията на клиента. Разработили сме разнообразни програми с комбинации от двете техники. Можете да поръчате и програма от само един вид спектакъл (огнено шоу, LED спектакъл или светлинно шоу). Хореографията съобразяваме с клиента и тематиката на събитието, както и продължителността на шоуто. Всяка програма съдържа уникални и съвременни техники на огнен и светлиннен танц. 

Разполагаме с богата селекция от тематични костюми за услугата. Бързината на представлението е още един плюс към крайният продукт. Гарантираме безопасността Ви, благодарение на години професионални обучения и практика. Допълваме  шоуто с живописна музика, подходяща за конкретното фирмено тържество. За нас многото малки детайли правят цялостен и професионален светлинен спектакъл.

Искате да разберете още за работата ни?

Разгледайте социалните ни профили

Социалните мрежи са отличен начин да следите работата ни в реално време. Стараем се ежеседмично да документираме участията си във фирмени събития, сватби, фестивали, рождени дни, частни партита и много други поводи. За “Палячи” са важни както еднократните поръчки, така и дългосрочните ангажименти. Последвайте линковете към социалните ни профили или се свържете с нас и направете запитване:

Ангажиманти и запитвания.

"огнено и светлинно шоу за фирмено събитие" - цени

Цените ни се определят от няколко главни фактора: разновидност на специалните светлинни ефекти, трудност на огненото шоу и времетраене + брой професионални изпълнители. След като съобразим всичко, изготвяме индивидуална оферта която изпращаме на клиента. 

Цената се изготвя по договаряне.

Запознахте се с нашата услуга
за фирмени събития
.
Очакваме вашите запитвания!