Огнено и светлинно шоу за рожден ден

Запознайте се с нашата услуга “Огнено и светлинно шоу за рожден ден” подходяща за малки и големи. Позволете ни да превърнем значимият ден в още по-специален и вълшебен с въздействието на огнената хореография на “Палячи”.

Разгледайте
Снимки от рождени дни

Огнено и светлинно шоу за празника

Участвали сме в стотици Рождени дни. В албумите ни ще откриете интересни кадри и концепции като част от шоу програмата. Като резултат от нашето представление, гостите Ви ще останат омаяни от завладяващото огнено и светлинно шоу, а в допълнение ще запазите тези невероятни мигове в снимковия материал от партито.

Какво получавате?

Когато поръчвате огнен спектакъл от екипа на “Палячи” получавате професионално, предварително изготвено и хармонично представление. Шоуто представлява изпълнение което се поднася с вкус и идва от сърцето на артистите ни. Вниманието към детайла е сред най-важните неща в практиката на “Палячи”.  Представяме множество огнени и светлинни техники от които клиента може да избере. Всеки подход който прилагаме от огнения и светлинен спектакъл е упражняван до съвършенство и няма никакъв риск от произшествия.

Отличаваме се от останалите и с това, че огненото ни шоу е без дим и аромат. Това ни позволява да изпъляваме представленията си както на открито, така в зали (затворени помещения). Услугата може да поръчате като подарък или като част от програмата за Вашето празненство. Освен разнообразни пиро техники, екипа разполага с костюми за всякакъв стил на събитието. Поднасяме само най-доброто за Вашия специален ден като се стараем да угодим максимално на клиентите си. Обсъждаме музиката  и избираме конкретни песни и тракове които си подхождат както със спектакъла, така и с атмосфетата и посланието на и към рожденика.

Искате да разберете повече за изкуството ни?

Разгледайте социалните ни профили

Чрез тези канали ще успеете да се докоснете до магията на огненото изкуство с което радваме стотици хора в страната и чужбина. Освен познатите ни кадри ще можете да разгледате нови видеа и  снимки от актуални рождени дни. Имаме какво да покажем! Ако се интересувате от разговор с мениджър, молим да последвате този адрес: Ангажиманти и запитвания.

Цени

Цената за услугата не е фиксирана. Тя зависи от разнообразието и вида на специалните светлинни ефекти, трудността на огнената хореография и броя на професионалните изпълнители, както и времетраенето  на представлението.

Цената се изготвя по договаряне спрямо горепосочените фактори.

Запознахте се с услугата "Огнено и светлинно шоу за Рожден ден".
Нека отговорим на всички въпроси: