Огнено и светлинно шоу за сватба?

Възползвайте се от неповторима атракция: огнено и светлинно шоу за сватба! Екипа на “Палячи” взима участие в многобройни празненства, събития, фестивали и сватби в България и чужбина.

Разгледайте
Снимки от сватби

Огнено и светлинно шоу за специалния ден

Съобразяваме визуализациите спрямо тематиката на самата сватба. Предлагаме разнообразни светлинни спектакли. Гостите остават винаги впечатлени и пленени от магията на активно сватбени чествания. 

още за услугата

Резервирайте един от най-добрите екипи които да сформират незабравим сватбен спектакъл на Вашия специален ден. До този момент вече 7 години участваме активно в сватбени шествия от цялата страна. Докоснете се до магическото усещане на нашето шоу чрез разнообразна хореография за всеки вкус. Работим с предварително подготвени и съобразени костюми подходящи за сватбеното събитие.

Целта ни е да предоставим висококачествена услуга с която да удивим както гостите, така и влюбените младоженци. Това ни кара постоянно да актуализираме нивото си като следим и създаваме нови и актуални методи и тенденции в огненото и светлинно изкуство. Шоуто включва музика, хореография и танц в перфектна хармония с пиро и светлинни ефекти с които ще постигнете така търсеният “уау” ефект на Вашия специален ден.

Искате да разберете повече за нас?

Вижте социалните ни профили

С тях ще научите много за представленията и историята на екип “Палячи”. В този контекст можете да получавате актуални кадри и информация за събитията в които участваме. А ако искате да говорите директно с мениджър и да обсъдите условията и цените за предстоящата сватба – направете го от тук: Ангажиманти и запитвания.

Огнено и светлинно шоу за сватба
Цени

Цената на услугата се определя от разнообразието на специалните светлинни ефекти, сложността на огненото представление и броя на изпълнителите. Също така, от значение е и продължителността на спектакъла.

Цените са по договаряне.

Запознахте се с услугата ни за сватби.
Ще отговорим на всички въпроси...