Видове шоу

Търсите огнено и светлинно шоу за предстоящ празник? Нека разгледаме какъв тип представления можем да Ви предложим по- долу.

Видове спектакли

Огнено шоу

Изпълняваме го сливайки древните традиции с иновтивните техники. С умения в различните стилове като въртене на огнен пой, драгън стаф и други. Подходящо за всякакъв тип фестивали, спектакли сватби и събития на открито и закрито, на които е допустимо ползването на огън. Без дим, без аромат! 

Видове спектакли

LED спектакъл

Изпълняваме своята уникална програма, с LED реквизит, без горене. Този тип шоу е подходящо за затворени помещения и за събития, за които не може да се ползват традиционния огнен реквизит.

Видове спектакли

Светлинно - лазерно шоу

Подходящо за реклама на Вашия бранд, чрез визуализация на лого или пък желан от Вас надпис, слоган или послание.

Видове спектакли

Пиротехническо шоу

Разнообразни пиро ефекти представени в комбинация с ритмична музика. Напълно безоасна и сертифицирана услуга. Подходяща за открити и закрити пространства.

Видове спектакли

Огнени надписи и горящо сърце

Смайващ спектакъл с лично подбран надпис и огнено сърце. Подходящо представление за разнообразни поводи и празници за близки и приятели. 

Видове спектакли

Рентал - Сценична техника под наем

Екип ‘Палячи’ отдава специализирана сценична техника под наем. Възползвайте се от страхотните ни приспособления за едно още по-динамично и вълнуващо шоу! 

YouTube

Абонирайте се за канала ни като натиснете върху камбанката и не пропускайте най-новите ни видеа и трейлъри.

Facebook

Следете всичко, случващо се покрай нашата група във фейсбук. Открийте новите ни спектакли и последните представления на огнено и светлинно шоу Палячи.

Instagram

Последвайте нашият инстаграм профил, където публикуваме спиращи дъха снимки от участията и спектаклите ни.

Някои наши клиенти

Ето една малка част от клиентите, с които работихме през годините.