Огнено и светлинно шоу за честване и празник

Необикновен начин да отпразнувате важния повод – ‘огнено и светлинно шоу за честване и празник’. Услуга, подходяща за събития в зали и на открито. Пленителното огнено и светлинно шоу ще направят момента незабравим за гостите и ще го запечатат като любим спомен.

Разгледайте
Снимков материал от събития

Огнено и светлинно шоу за празници

Снимките от празничното събитие остават, за да Ви напомнят за този вълшебен момент. Какво по-красиво от необикновения контраст между тъмнината и искрите на огъня в съчетание със светлинни ефекти и уникална хореография. Изберете най-добрия начин да отбележите важния ден с интензивните ритми и хвърчащите огнени елементи на ‘Палячи’.

Огнено и светлинно шоу за честване и празник
още за услугата

Тази услуга е подходяща за всякакъв тип празници и поводи. Можете да запазите дата за всяка локация в република България. Екип “Палячи” работи за цялата страна и прави всеки празник по-специален и запомнящ се за зрителите. Залагаме на иновативни методи в огненото изкуство и не спираме да осъвършенстваме техниките си. По този начин сме достигнали до най-високо ниво на професионализъм и предлагаме цялостетн и завършен краен продукт.

За отделните хореографии и стилове на празненството разполагаме с висококачествена селекция от костюми. Получавате не само истинско огнено и светлинно шоу със специални ефекти, но също така и качествено изпълнение от опитен екип, доказал се вече 15 години като един от най-добрите. Изпълнителите на огнения танц са позитивни и готови да Ви удивят с уменията си. С “Палячи” избирате сигурна и ценна услуга!

Искате да разберете още за "Палячи"?

Вижте социалните ни профили

Ако се интересувате от това което правим и сме Ви заинтригували дотолкова, че искате да разберете повече за нас – молим да разгледате социалните ни профили. С тяхна помощ ще имате възможност да се доближите още повече до актуални видеоклипове (на живо) на събития и празници. Очакваме запитвания от тук: Ангажиманти и запитвания.

Огнено и светлинно шоу за честване и празник:
Цени

Цените ни се определят от няколко главни фактора: разновидност на специалните светлинни ефекти, трудност на огненото шоу, времетраене и брой професионални изпълнители. След като съобразим изброеното, изготвяме индивидуалната Ви оферта.

Цената се изготвя по договаряне.

Запознахте се с услугата за честване и празник.
Очакваме въпросите Ви!