Огнено шоу палячи

Огнено шоу удивило десетки хиляди зрители на десетки фестивали, стотици сватби, клубни участия, фирмени партита, празници на градове и други значими събития.

Разгледайте
Снимки от събития

Снимки от нашето шоу

Зрелищно огнено шоу за сватба, рожден ден, фестивал, празник, клубно участие или друго, резултатът винаги е един и същ – безупречен. Публиката винаги остава впечатлена и очарована. Усетете магията от нашите спектакли, чрез снимките, които носят частица от емоцията, преживяна от публиката наблюдавала на живо. Може да се провежда в закрити пространства със специално гориво без дим и аромат.

Видеа от събития

Видеа от огненото шоу на "палячи"

Може би, видеото е по- близко до това да пресъздаде атмосферата от нашето огнено шоу, за това и се стараем да подготвяме такива в нашия youtube канал от по- добрите ни участия. Все още сме нови във воденето на youtube канал, за това ще сме Ви благодарни да ни последвате с “камбанка” и да споделите под видеата своите впечатления от огненото ни шоу за да можем да имаме повече от Вашите отзиви.

Цени и персонални оферти.

Цената се определя от няколко основни фактора. Продължителност и разнообразие на атракциона, брой изпълнители и брой на използваните специални ефекти.

Цени – по договаряне.

Ето за кои области предлгаме услугите си

Огнено шоу за София, Варна и страната

Екипът на огнено шоу “Палячи” е от Варна, но през годините взехме участия в цялата страна, както и в чужбина. Обичаме да пътуваме и не отказваме ангажименти от други области и страни.

☞ София

☞ Перник

☞ Кюстендил

☞ Благоевград

☞ Пловдив

☞ Пазарджик

☞ Смолян

☞ Кърджали

☞ Банско

☞ Бургас

☞ Стара Загора

☞ Хасково

☞ Сливен

☞ Ямбол

☞ Варна

☞ Добрич

☞ Шумен

☞ Разград

☞ Силистра

☞ Русе

☞ В. Търново

☞ Търговище

☞ Габрово

☞ Ловеч

☞ Плевен

☞ Враца

☞ Монтана

☞ Видин

Искате да поръчате нашето шоу?