пиротехническо шоу

„Пиротехническото шоу може да бъде част както от услугата ни „Огнено шоу“ така и „Светлинно и LED шоу“. Изпълнява се професионален реквизит и най-висококачествени консумативи. Подходящо както за открити така и закрити пространства. Сертифицирани сме за работа с пиротехнически изделия и можем да гарантираме безопасността Ви. Перфектено за финал на на всяко едно представление! Насладете се на уникалното изживяване“

Разгледайте
Снимки от участия

Пиротехнически финал

Реализацията на пиропредставлението е отговорна задача, която се изпълнява само от професионалисти с години опит. Снимковия материал ще бъде украсен от зрелищни пиро-ефекти и наситени с богати цветове в контраст. Не пропускайте да разгледате уникалните ни кадри от най-различни събития, празници, партита, фестивали, сватби и всякакви други поводи!

Видеа от събития

Видео от пиротехническо шоу

Чрез видеото от спектаклите ни ще успеете да се доближите до реалното усещане на пиротехническото шоу. Подбрали сме интересни кадри от различни поводи. Последвайте връзката към официалният ни профил и се насладете на страхотни ефекти. Все още сме нови във воденето на youtube канал, за това ще сме Ви благодарни да ни последвате с “камбанка” и да споделите под видеата своите впечатления от огненото ни шоу.

‘Пиротехническо шоу’ е част от услугата ‘Огнено шоу, като се изпълнява от професионалисти и без никакви рискове за здравето на зрителите. 

Пиротехническо шоу "Палячи".
Цени
и персонални оферти.

Цената за всяко шоу се съобразява спрямо броя на изпълнителите, продължителността на спектакъла, сложността и разнообразието на пиротехническите ефекти. Цената не е фиксирана, а зависи от гореизброените фектори.

Цени – по договаряне.

Ето за кои области предлгаме услугите си

Пиротехническо шоу за София, Варна и страната

Участваме в събития и поводи както в големи градове като София, Бургас и Варна, така и в останалата част на България. Екипа на “Палячи” е от Варна, но приемаме поръчки от всеки български или чуждестранен град. 

☞ София

☞ Перник

☞ Кюстендил

☞ Благоевград

☞ Пловдив

☞ Пазарджик

☞ Смолян

☞ Кърджали

☞ Банско

☞ Бургас

☞ Стара Загора

☞ Хасково

☞ Сливен

☞ Ямбол

☞ Варна

☞ Добрич

☞ Шумен

☞ Разград

☞ Силистра

☞ Русе

☞ В. Търново

☞ Търговище

☞ Габрово

☞ Ловеч

☞ Плевен

☞ Враца

☞ Монтана

☞ Видин

Искате да поръчате пиротехническо шоу?