Видове събития

По- долу ще разберете в какъв тип събития вземаме участия.

Видове спектакли

Сватбено тържество

Нашето шоу е средството, чрез което ще впечатлите Вашите гости. Сватбите, ползвали нашите услуги са запомнящи се, повдигащи духа и впечатляващи. Свържете се с нашия мениджър за повече информация. 

Видове спектакли

Рожден ден

Светлинните ефекти, включени в нашата програма са незабравим спомен за деца и възрастни. Изберете нашето представление като подарък или като част от организацията за Вашия рожден ден. Подарете си незабравим спомен и очаровайте своите гости.

Видове спектакли

Фирмено събитие

През 21 век все повече компании обръщат внимание на социалните преживявания на екипа си. Искате да направите резервация в дадено заведение? Добавете нашия репертоар към вечерта. Служителите на фирмата Ви ще могат да се похвалят с незабравимо изживяване.

Видове спектакли

Честване и празник

Честване на празници както на хора, така и на градове и села. Нашето участие удивява публиката, и прави Вашия празник или честване спиращ дъха и запомнящ се.

Видове спектакли

Фестивали

Взехме участие в редица фестивали в страната и чужбина, като може да се каже, че винаги бяхме едно от най- атрактивните представяния в програмата на дадения фестивал. Предстои Ви такъв? Свържете се с нас!

YouTube

Абонирайте се за канала ни като натиснете върху камбанката и не пропускайте най-новите ни видеа и трейлъри.

Facebook

Следете всичко, случващо се покрай нашата група във фейсбук. Открийте новите ни спектакли и последните представления на огнено и светлинно шоу Палячи.

Instagram

Последвайте нашият инстаграм профил, където публикуваме спиращи дъха снимки от участията и спектаклите ни.

Някои наши клиенти

Ето една малка част от клиентите, с които работихме през годините.